Projectleiding

Projectleiding


Marianne Ames - Communicatieadviseur
Ruud van Workum - Projectleider

 

Projectleider Ruud van Workum

ruudvanworkumRuud van Workum is de projectleider van het project Goed gefundeerd!. De opdrachtgevers hebben met hem een stevige bemiddelaar binnen gehaald die gepokt en gemazeld is in de wereld van de funderingsproblematiek. Van Workum heeft jarenlange ervaring in Schiedam opgedaan met funderingsproblematiek.

Voor hem is het project Goed gefundeerd! uiteindelijk geslaagd wanneer alle partijen met elkaar om de tafel zitten en er een concreet plan van aanpak ligt dat antwoorden geeft op tal van vragen. Het plan moet duidelijk maken waar, wanneer en wat er moet gebeuren om de funderingsproblematiek optimaal aan te pakken en waar er niets aan de hand is. Ook moet er voor eigenaren een oplossing komen voor de financiering van de aanpak van funderingsproblemen. Ruud van Workum: “Als er straks alleen maar een stuk papier ligt dat uiteindelijk in een la verdwijnt, vind ik het project niet gelukt. Behalve een soort blauwdruk dat kan worden gebruikt in andere wijken of steden moet er een duurzame aanpak komen voor de problemen in het Kleiwegkwartier. Van groot belang is dus ook dat de mensen de problemen erkennen en accepteren en dat er draagvlak komt om de problemen aan te pakken."

Ruud van Workum is bereikbaar via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Communicatieadviseur Marianne Ames

Vanuit haar vak als journalist heeft Marianne Ames zich de afgelopen jaren gespecialiseerd als communicatieadviseur (MM Tekst en Beeld). Zij werkt vaak met Ruud van Workum samen aan projecten, waarbij zij ook als zijn rechterhand optreedt.

Bij het uitoefenen van haar werk ziet zij het als een uitdaging om in te spelen op inzichten van burgers, klankbordgroepen en bewonersorganisaties en samen met hen het project uit te voeren. Haar jarenlange ervaring op het gebied van funderingsproblematiek en haar goede contacten met landelijke vakspecialisten zijn een pré bij het project Goed gefundeerd!.

 

No tweets found.