Hoge opkomst bij informatieavond

foto 1 1000

In de afgelopen weken hebben veel contactpersonen zich aangemeld om funderingsonderzoek te organiseren in hun blok. Omdat zij dat binnen deze pilot niet alleen hoeven uit te zoeken, vond er op 12 mei voor de aangemelde contactpersonen een informatieavond plaats.
foto 2 1000Bewoner en lid van de BIK Filippus verzorgde de inleiding. Gemeente Rotterdam en de projectleider gaven uitleg over de organisatie en uitvoering van bloksgewijs funderingsonderzoek. Het funderingsloket gaf uitleg over de subsidieregeling. Bewoner Annelies lichtte toe hoe twee blokken in haar straat tot 100% deelname aan funderingsonderzoek kwamen. En uiteraard was er ook vanavond weer alle ruimte om vragen beantwoord te krijgen.
Met een onverwacht hoge opkomst van rond de 60 contactpersonen kijken we terug op een geslaagde informatiebijeenkomst. Was u vanavond verhinderd en wilt u zich aanmelden als contactpersoon? Dan kijken wij uit naar uw e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Download pdfverslag/notulen